Легендарний Джонні Депп стверджував, що звинувачення в тому, що він «б'є дружину», призвели до втрати прибуткових ролей у кіно після того, як Дісней розірвав з ним стосунки незабаром після того, як з'явилися претензії.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Зображення Джонні Деппа в Дісней раніше було видалено через звинувачення, висунуті проти актора в 2016 році. Спочатку зображення було спроектовано під час показу фільму «Пірати Карибського моря» в тематичному парку, де були представлені феєрверки і піротехніка, а також діалог від персонажа Джонні, капітана Джека Горобця.

Але стаття Ембер, опублікована в The Washington Post, в якій стверджувалося, що Джонні ображав її, призвела до того, що Дісней розірвав відносини з актором.

Джонні Депп , кадр з фільму
Джонні Депп , кадр з фільму

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джонні розповів про наслідки статті та подальші звинувачення, заявивши, що через них він втратив свою багатомільйонну кар'єру в кіно.

Він сказав, що це безпосередньо призвело до того, що він втратив роль Горобця у франшизі «Пірати Карибського моря», що послужило причиною для подачі позову проти актриси.

Після звинувачень керівник виробництва Disney Шон Бейлі підтвердив, що Джонні більше не є частиною майбутніх планів франшизи.

Він сказав: "Ми хочемо привнести нову енергію і життєву силу. Я люблю фільми "Пірати", але частково причина (сценаристи) Пол (Вернік) і Ретт (Різ) настільки «цікаві», що ми хочемо дати їм стусан під зад. І це те, що я їм доручив".

Дісней відновив зображення Джека Горобця після суду Джонні Деппа
Дісней відновив зображення Джека Горобця після суду Джонні Деппа

Але більшість людей вимагали, щоб його відновили в ролі.

Джонні сказав під час своєї судової справи: «Минуло два роки постійних розмов у всьому світі про те, що я бив дружину. Тому я впевнений, що Дісней намагався розірвати відносини, щоб бути в безпеці. У той час рух #MeToo був у повному розпалі».

Однак минулого місяця суд присяжних виніс вердикт на користь Деппа і встановив, що Херд дійсно обмовила його своєю статтею.

Нагадавши, Ембер Херд після провалу в суді заявила, що любить Джонні Деппа.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ембер Херд відмовляється виплачувати Джонні Деппу компенсацію.