Ембер Херд заявила, що вона все ще "любить" колишнього чоловіка Джонні Деппа, коли вона розповіла журналісту NBC today Саванні Гатрі про наслідки програшу в суді.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Виступаючи на NBC Today з ведучою саваною Гатрі в останній частині свого першого інтерв'ю після програшу позову про дифамацію, поданого проти неї Джонні, зірка «Аквамена» заявила, що у неї «немає поганих почуттів або недоброзичливості» по відношенню до нього після їх публічної судової позови.

36-річна Ембер також заявила, що побоюється, що в майбутньому її можуть «змусити замовкнути», якщо вона спробує висловитися, коли її допитували, якщо вона буде нервувати через те, що вона може сказати зараз.

Вона сказала Чавані: "Звичайно. Я вважала само собою зрозумілим те, що вважала своїм правом говорити".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ембер Херд: скрін з відео
Ембер Херд: скрін з відео

Потім журналіст поставив їй додаткові питання, запитавши, чи не відчуває вона, що на неї знову можуть подати в суд за наклеп.

Ембер відповів: "Я боюся, що незалежно від того, що я роблю, незалежно від того, що я говорю або як я це кажу, кожен крок, який я буду робити, дасть ще одну можливість змусити мене затихнути. Що я думаю, саме для цього і призначений позов про дифамацію - він призначений для того, щоб забрати твій голос".

Потім Саванна запитала Ембер, чи відчуває вона все ще любов до свого колишнього чоловіка, незважаючи на розпад їхнього шлюбу.

Вона сказала: "Так, абсолютно. Я люблю його. Я любила його всім серцем і намагалася з усіх сил, щоб налагодити глибоко розірвані відносини. І я не змогла. У мене немає ніяких поганих почуттів або недоброзичливості до нього взагалі. Я знаю, що це може бути важко зрозуміти. Або це може бути дуже легко зрозуміти, якщо ви коли-небудь любили когось... це повинно бути легко".

Ембер Херд
Ембер Херд

Варто нагадати, що суд визнав винною Ембер Херд і їй тепер потрібно виплатити 15 мільйонів доларів Джонні Деппу. Однак поки вона не збирається цього робити.

Нагадавши, Ембер Херд не збирається виплачити Джонні Деппу компенсацію.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Джонні Деппу передрекли успішне майбутнє після суду.