Зірка реаліті-шоу Хлої Кардашян похвалила свого пластичного хірурга доктора Канодіа за те, що він зробив їй «ідеальний ніс», після того як в червні минулого року вона, нарешті, визнала, що чотири роки тому вона лягла під ніж.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

У червні минулого року вона, нарешті, зізналася, що чотири роки тому зробила операцію на носі після того, як поширилися чутки про те, що їй зробили «пересадку обличчя».

Хлої явно пишається своїм носом і похвалила хірурга за його «ідеальну роботу».

Хлої Кардашьян: скрін поста в Instagram
Хлої Кардашьян: скрін поста в Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Доктор Радж Канодіа привітав Хлої з днем народження, сказавши: "Бажаю вам ще сто років здоров'я, щастя і успіху", що спонукало зірку повторно опублікувати його повідомлення для своїх 258 мільйонів підписників.

Хлої, яка святкувала своє 38-річчя, підтвердила, що чотири роки тому зробила операцію на носі, і вперше публічно розповіла про це в червні минулого року.

Сестра Кім прямо розповіла про свою операцію під час появи в другій і останній частині «Сімейство Кардашьян: остання завіса» в минулому році.

Хлої Кардашьян тепер виглядає зовсім по-іншому
Хлої Кардашьян тепер виглядає зовсім по-іншому

Ведучий Енді Коен розпитував її про чутки, про те, що у неї було кілька процедур.

"Ну, для мене всі кажуть: "О, чорт візьми, у неї була третя пересадка обличчя", - у мене була одна операція на носі, доктор Радж Канодіа",-заявила вона, віддаючи належне своєму хірургу в Беверлі-Хіллз.

Хлої сказала, що вона тримала мовчання про чутки, пов'язані з її появою, тому що вона стверджувала, що ніхто ніколи не питав її «в упор».

Хлої Кардашьян: скрін поста в Instagram
Хлої Кардашьян: скрін поста в Instagram

У квітні цього року Хлоя розповіла про процедуру, сказавши, що вона завжди хотіла зробити операцію на носі і нарешті набралася сміливості зробити це.

Нагадавши, Хлої Кардашьян висміяла інтимні місця Кім.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардашьян показала свою справжню зовнішність.