Відома українська співачка болівійського походження Мішель Андраде зовсім недавно заявила про припинення співпраці з Потапом та його лейблом Moзgi.

Після Мішель це зробив і Позитив (Олексій Завгородній). Невідомо, що підштовхнуло артистів до такого рішення, але в мережі ходять чутки про те, що чоловік Насті Каменських просто не планує повертатися до України.

Потап и Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Потап и Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Звичайно, війна, яку розпочав володимир путін, змінила життя всіх українців, змусивши відмовитися від чогось звичного та повністю переглянути плани на майбутнє.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З 24 лютого життя співачки Мішель Андраде, як і всіх українців, також кардинально змінилося. Зйомки тревел-шоу "Орел і Решка" (Новий канал) стали на паузу, а сама дівчина переїхала до Іспанії, де продовжує займатися творчістю та підтримувати українців.

«Я планую випустити ЕР — 3-4 пісні українською мовою. Хочу присвятити їх українцям та Україні. Продовжую творити, хоча більше й не є продюсерським продуктом центру Moзgi зізналася Мішель в інтерв'ю Славі Дьоміну. — Ми продовжуємо допомагати один одному, але на нових умовах. Я самостійний артист, сама вирішую, що робити. Але Moзgi мені підтримують."

Мішель Андраде в Загребі з "Динамо" Київ
Мішель Андраде в Загребі з "Динамо" Київ

Життя до повномасштабної війни тепер здається Андраде казковим, а всі негаразди, що траплялися, — дрібницями, які не варті уваги.

"Я переосмислила все. Не розумію, як раніше можна було скаржитися. Наприклад: "Ой, щось не виходить, щось не йде". Все виходило, все йшло так круто! Все було ідеально, - ностальгує ведуча тревел-шоу на Новому каналі: — Сумую за нормальним життям, за тим, коли люди не переживали, а займалися тим, що їм подобалося. Сумую за домом, по квартирці та своїм людям."

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розриву з Потапом втекла до Іспанії: "Танк переїжджає людину...".

Раніше ми повідомляли, що колишня підопічна Потапа Мішель Андраде залишилася із розбитим серцем після невдалого роману.