За повідомленнями Її Величності про невдоволення надмірного використання вертольота принцом Вільямом та Кейт Міддлтон стоять фінансові проблеми, і не тільки.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Вважається, що Її Величність була стурбована фінансовими наслідками їх використання вертольота, а також з точки зору безпеки, особливо коли їхні троє дітей були на борту.

Оскільки королівську сім'ю критикують за їхні недавні витрати, коли мільйони людей по всій Великій Британії борються з кризою вартості життя, зображення Кембриджів, які використовують вертоліт на регулярній основі, не допомагають справі, і це частково призвело до дискомфорту королеви.

Елизавета ІІ instagram.com/theroyalfamily
Елизавета ІІ instagram.com/theroyalfamily

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Королівський коментатор Річард Палмер сказав Express: «Я думаю, що королева почувала себе незручно через те, що вся родина подорожує вертольотом. Я думаю, що було трохи офіційного невдоволення кількістю часу, яке Кембриджські проводили, подорожуючи між Анмер-холом у Норфолку та Кенсінгтонським палацом, їхньою лондонською резиденцією, використовуючи гелікоптери».

Новина про те, що королева незадоволена їхніми поїздками на гелікоптері, викликала відгук у користувачів соціальних мереж, а один із користувачів Twitter саркастично написав: «Все британське населення старанно працює, щоб заплатити за їх марнотратство, тож чому б не використовувати королівські вертольоти, щоб стрибати між палацами».

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media
Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

Повідомлення пішли за новинами про те, що принц Вільям і Кейт думають про можливий переїзд у Віндзор, де пара вибрала котедж Adelaide Cottage як свою нову резиденцію.

Нагадаємо, що розкрито секретний план Меган Маркл поневолити США.

Раніше повідомляв портал "Знай", Кейт Міддлтон раптово залишила королівську ложу.