Відома українська телеведуча Катя Осадча обрушилася гнівом на Таїсію Повалій, яка, незважаючи на війну, продовжує розважати росіян. Своєю думкою про співачку ведуча поділилася у сторіс на сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Осадча активно допомагає українцям у цей складний період, зокрема, за допомогою свого проєкту з пошуку зниклих людей. Ведуча безперервно працює на благо країни, але знаходить час і для спілкування з шанувальниками в мережі.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Так, цього разу телеведуча поділилася негативною думкою про Таїсію Повалій. Незважаючи на те, що в її рідній країні йде повномасштабна війна, вона продовжує виступати перед росіянами і її це зовсім не бентежить. Катя Осадча додала, що цього разу зрадниця України виступила у російському місті Муром.

Виступ Повалій. Фото: скрін instagram stories
Виступ Повалій. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Повалий продовжує співати у російських містах. Як ні в чому не бувало. На відео Муром", - підписала телеведуча кадри.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Лорак, Тодоренко чи Астровська? Надія Матвєєва розповіла, хто її розчарував під час війни: "Їм наср*ати на Україну".

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."