Популярна співачка Камалія показала, як лікувала депресію після повернення з України.

Зірка не лише дуже добре співає, а й постійно спілкується з шанувальника у своєму блозі в соціальній мережі instagram.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, ділиться думками, емоціями, враженнями. За її життям з цікавістю спостерігають 237 тисяч шанувальників.

Як відомо, не так давно співачка відвідала Україну, попри те що чоловік та дівчата були проти. Вона побачила на власні очі всі жахіття війни в Україні. Невдовзі вона повернулася до чоловіка та дітей в Німеччину.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після повернення Камалія розповіла, що у неї почалася депресія. Тому дівчата взялися допомагати мамі вийти з неї. У сторіс вона розповіла, що разом з дітьми пройшла 8 кілометрів та 40 хвилин поплавала в озері.

"Дівчата вирішили взятися за мене та вивести з депресії", - підписала фото Камалія.

Нагадаємо, Камалію присоромили у Мережі за військову форму: шанувальники вказали на один ключовий момент.

До слова, Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші".

раніше ми писали, що Камалія зустрілася із земляками далеко за межами України, ще й багатого чоловіка Захура із собою прихопила: "Була щаслива"