Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їхнього веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Вікторія Ткач показала фанатам архівне відео, від якого мурашки йдуть по шкірі. У кадрі ще маленька 3-річна донька гумориста відповідає на питання, що вона знає про війну. Тоді дівчинка дізналася про це страшне поняття з фільмів і чула історії від дідусів із бабусями, а зараз, на жаль, їй довелося особисто відчути багато чого.

Скріншот із Instagram, Вікторія Ткач
Скріншот із Instagram, Вікторія Ткач

"Вони хотіли в нашій країні жити, а ми сказали їм, що тут не можна жити!!! Це наш дім" - сказала маленька Ліза на відео.

Українські діти пережили жахливі події, бачили смерть близьких, зруйновані будинки. Багатьом довелося тікати за кордон, залишаючи дитинство у рідних дворах та стінах. І все це було результатом жорстокості окупантів з росії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Але Вікторія Ткач заявила, що перемога обов'язковою буде за нами, бо український народ не віддасть нікому свої землі.

"А тепер це реалії її життя… Реалії нашого українського народу!!! Зараз про це кричить весь світ!!! 💙💛" - додала дружина артиста.

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" знайшла альтернативу дорогому відпочинку на курортах: замість Домінікани та Таїланду

Як повідомляв Знай.ua, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про найбажанішу мрію: "Як же хочеться "

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" довела до сліз через півроку "втечі": "Неможливо дивитися..."