Відома російська балерина Анастасія Волочкова збентежила шанувальників відвертою позою та показала своє улюблене заняття. Відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова є досить яскравою особистістю, яка обожнює підігрівати інтерес шанувальників до своєї персони. Нерідко зірка ділиться відвертими кадрами, які провокують суперечки та критику з боку фанатів.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Волочкова вирішила показати, як робить розтяжку. При цьому вона обрала цікаву позу для цього заняття і ракурс камери.

"Розтяжка після заключної репетиції перед завтрашнім виступом", - підписала ролик балерина.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники моментально відреагували на нову публікацію і поспішили відзначити, що балерина обрала явно не найкращу позу і продемонструвала те, що багато хто хотів би не бачити.

"Провітрювати вареник у неї краще виходить ніж танцювати", "Скільки можна, ноги розсувати, ти ж не балерина, а не обслуговуючий персонал", "Якось вульгарно вийшло. Необов'язково цей ракурс показувати, та ще й зі звуком..." , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анастасія Приходько після скандалу з Потапом навчилася стріляти по головах: "Ранок почався..."

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.