Тетяна Литвинова - зірка "МайстерШеф", яку згодом замінило кілька провідних жінок.

Зараз вона поділилася шикарними кадрами з менш гарним змістом у них... вони демонструють наслідки повномасштабної війни проти рашистів. Знищення нашої пшениці на полях.

Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube
Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube

"Золото нашою Землі у вогні. Не зважаючи на бомбардування, мінування та ворожі атаки зерно посіяли. Русня підпалює наші лани, не може пережити, як ми любимо наші родючу землю. Вони не можуть пережити нашу працездатность не зважаючи навіть на цю страшну війну. Ми виживемо, мої милі українці! Ми варті кращого, ніж бути рабами нелюдів", - пише Тетяна Литвинова.

І згодом вона додала, що росіяни лише знають, як знищувати та завойовувати землі, проте як поважати свою... працю людей та повагу до життя – вони й гадки не мають.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube
Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube

Наші герої з ДСНС та фермери збирають урожай у неймовірно небезпечних умовах. І навіть не зрозуміти, як можна їм віддячити за те, що вони роблять.

"Немає такого смайлика, щоб передав увесь біль та лють мого серця за матір Україну!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова зважилася на сміливий вчинок у свій день народження: "Торкнутися неба"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Ярославський з "МастерШеф" розповів, як правильно приготувати спаржу: достатньо лише однієї хвилини.

Знай.ua писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" вихваляла Макаревича за нагадування про Другу світову: "Витратили 30 років"