Хлої Кардаш'ян поділилася серією чудових знімків у бікіні з її нещодавнього святкування дня народження на островах Теркс та Кайкос.

Відповідну публікацію Хлої Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

38-річна зірка реаліті-шоу насолоджується гламурним святом дня народження у Теркс та Кайкос зі своєю знаменитою старшою сестрою Кім Кардаш'ян.

Розмістивши пост у Instagram, Хлої поділилася двома фотографіями та коротким відео, на якому вона позує у крихітному чорному бікіні, гріючись на сонці на борту розкішної яхти.

Зірка виглядала феноменально на зображеннях, на яких її світле волосся було відкинуте від обличчя, коли вона демонструвала свою відточену в спортзалі статуру.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Хлої підписала пост: «Кумедний факт: я люблю Майкла Макдональда».

У третьому короткому відеокліпі, яким поділилася Хлої, зірка танцює під музику, засмагаючи на яхті, і фанати не можуть насититися її блискучим постом.

Багато хто поспішав похвалити «красиву» та «чудову» зірку, а деякі шанувальники Хлої оголосили її «найкрасивішою жінкою у світі» після перегляду зображень у бікіні.

Відповідаючи Хлої в Instagram, один фанат написав: «НАЙКРАСИВІША ЖІНКА В СВІТІ!!!» тоді як інший прокоментував: «Прекрасна, одна на трильйон».

Нагадаємо, що Хлої Кардаш'ян показала свій чарівний образ Барбі.

Раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардаш'ян розповіла про свою пластичну операцію.