Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана показала, як бореться зі стресом на розкішному пляжі серед високих пальм. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна регулярно балує шанувальників новими фото та відео, показуючи що новенького відбувається у її житті. Так, цього разу дружина музиканта показала, як сягає нірвани, сидячи на розкішному пляжі.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

На фото Бабкіна сидить у позі лотоса на надувному матраці, а довкола неї чистий золотистий пісок та пальми. Вона зазначила, що у такому чудовому місці вирішила зайнятися медитацією, яку вона практикує вже багато років. За словами Сніжани, це допомагає їй боротися зі стресом і серйознішими проблемами з організмом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Бажання є і місце знайдеться. Медитація зі мною вже більше 8 років. Завдяки Медитації я навчилася вирішувати свої проблеми зі здоров'ям фізичним та психічним - панічні атаки, головний біль, безсоння, низький тиск і т.д. Завдяки медитації я щодня вчуся чути себе, свої справжні потреби, свій шлях, а не нав'язані правила оточуючими", - розповіла Сніжана Бабкіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них".

Також наш портал інформував, Дарина Рибак з "Папіка" розповіла про ще одне бажання окрім заміжжя: "Звичайно хочу".

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва вразила українців глибоким та чуттєвим голосом: "Це щось неймовірне".