Юлія Саніна - відома українська виконавиця, фронтвумен The Hardkiss, яка стала популярною менш як 20 років тому.

Зовсім недавно вона вихвалялася виступом на одній сцені з легендарною Metallica. А зараз вона не витримала і теж написала публікацію, пов'язану з ракетним ударом по Вінниці, в ході якого загинули десятки мирних жителів, включаючи малечу.

Тіна Кароль і Юлія Саніна, фото: Instagram
Тіна Кароль і Юлія Саніна, фото: Instagram

"Рашистські вибл*дки думали, що в "Будинку офіцерів" були офіцери? Там завжди була творчість! Russia again destroyed cultural center! Lots of people injured. 20 are dead, - пише Юлія Саніна у Instagram Stories.

Юлія Саніна, скріншот: Instagram Stories
Юлія Саніна, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Прикріплене відео демонструє концерт, який відбувся у вересні 2021 року. Там натовпи фанатів, які навіть не здогадуються, що буквально за півроку розпочнеться повномасштабна війна, в ході якої рашисти знищуватимуть мирне населення та громадянську інфраструктуру.

"Концерт був суперовий, до зустрічі знову", "Нереальні відчуття від вашої енергетики. Люблю вас! Чекаємо знову у Вінниці!", "Круто! Шкода, що не потрапила на концерт", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss виступила на одній сцені з легендарною Metallica : "Боже, як я хочу вас обійняти"

Як повідомляв "Знай.uа", фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна поскаржилася, що залишилася віч-на-віч зі своїми емоціями : "Мав бути особливий"

Знай.ua писав, "Голосом до серця": Юлія Саніна з The Hardkiss заспівала українською мовою