Хвилювання Меган Маркл від того, що вона опинилася на обкладинці журналу Vanity Fair, переросла в істерію та лють після того, як журнал зосередився на її стосунках з принцом Гаррі, а не на її акторській грі та благодійності, згідно з новою книгою про королівське подружжя.

Про це повідомляє видання Page Six.

Британський журналіст Том Бауер сказав, що Меган була "захоплена", коли журнал погодився написати про неї статтю і помістив її на обкладинку вересневого номера 2017 року.

Меган Маркл: скрін з відео
Меган Маркл: скрін з відео

Але коли журнал використовував заголовок "Вона просто без розуму від Гаррі" і не зосередився на її роботі як активістка і філантропа — Меган лютувала на свою американську компанію зі зв'язків з громадськістю Sunshine Sachs, згідно з витягами з книги, опублікованої The Times of London 16 липня.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

За словами Бауера, Меган отримала суворий наказ від команди Гаррі зі зв'язків із громадськістю триматися подалі від делікатних тем, включаючи Дональда Трампа, расу та її стосунки з принцом.

Меган переконала Гаррі, що статтю буде присвячено святкуванню сотого епізоду "Форс-мажорів", телешоу, яке актриса знімала в Торонто, де й було взято інтерв'ю.

Обкладинка з Меган Маркл
Обкладинка з Меган Маркл

"Sunshine Sachs зажадала, щоб журнал задовольнив вимогу Меган представити її, як філантропа та активістку, не взявши до уваги одну проблему: скрупульозні дослідники Vanity Fair не змогли знайти доказів її глобальної філантропії та активності" , - пише Бауер.

Але коли редактор Vanity Fair Сем Кашнер, який зізнався, що ніколи не чув про Меган чи "Форс-мажорів", запитав Меган про її стосунки з Гаррі, вона відповіла: "Ми пари. Ми закохані".

Інтерв'ю було "схоже на удар грому", - пише Бауер. "Інтерв'ю викликало сенсаційну реакцію: Меган використовувала свої стосунки з Гаррі для самореклами. Голівудизація королівської сім'ї вирішила долю Меган, як нареченої Гаррі".

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, що принц Гаррі став "домогосподаркою", оскільки Меган Маркл обирає інший напрямок.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі "злив" свою особливу жінку і це не Меган Маркл, тепер потрібні гроші від Netflix: "У нас стосунки".