Зірка OnlyFans Демі Роуз влаштувала надзвичайно пікантний показ, коли вона втиснула свої знамениті вигини у чорний корсет для нічного селфі, опублікувавши його у соцмережі.

Відповідну публікацію гаряча Демі Роуз розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Температура у Великій Британії вже різко зросла на тлі останньої літньої хвилі тепла, при цьому спека піднялася набагато вище 35 градусів за Цельсієм, а прогнозувалося близько 40 градусів.

Скрін публікації Демі Роуз в Instagram
Скрін публікації Демі Роуз в Instagram

Але це не завадило Демі вивільнити ще більше тепла своїм пізнім селфі в нижній білизні, на якому вона роздяглася до корсета, де ледь ховалися її знамениті активи і вигини у вигляді пісочного годинника.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Сліпуча Демі втиснула свою гідну постать у обтягуючу чорну білизну з глибоким вирізом, який справді спускався дуже низько на її грудях.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Її зухвала сукня була зроблена із золотою блискавкою і прикрашена тонкими чорними деталями на грудях.

Вона підняла камеру і направила її собі на груди, щоб зробити зухвале селфі з машини - не раніше, ніж пристебнулася ременем безпеки, щоб убезпечити себе в машині.

Красуня-брюнетка буквально сяяла від макіяжу і з рожевою помадою.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Демі вирішила зав'язати свої пишні каштанові локони за головою, але вважала за краще уникати аксесуарів, оскільки їх не можна було побачити на камеру.

У неділю (17 липня) карколомна інфлюєнсера зробила спекотне селфі у своїй історії в Instagram перед 19 мільйонами шанувальників.

Нагадаємо, Демі Роуз без спідньої білизни у прозорому вбранні підняла температуру.