Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору, розповів, хто у нього були пращури.

Невеликий ролик про безконечне число "Пі" та його суперника гуморист розмістив на своїй сторінці в Instagram. дядя Жора пояснив, що тепер українців очікує нова рубрика від нього - це поради правнука "хрещеного батька" Дядю Жорініо.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

Віто Карлеоне відомий всім як хрещений батько мафіозної сім’ї, а в Україні ми віднайшли його родича… двоюрідний брат пра-правнука по лінії тітки - Дядю Жорініо. Він має великий досвід і знає все "про життя". Тому слухайте його поради, думки, висновки, коментарії і прислуховуйтесь. дядя Жора.

У першій своїй промові до українців Жорініо розповів про безконечне число.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше, всі думали, що безкінечне число "пі", але Арестович зміг довести, що безконечне число це "два-три тижні". Ну що ж. Будемо розбиратися.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

У коментарях пораділи жарту:

"Ці рятівні 2-3 тижні... Геніально!", "Жарти народжені війною", "Було б смішно, якби не було так сумно", "Це точно", "Розберіться будь ласка", - написали в колонці коментарів.

Нагадаємо, ми писали, що Дядя Жора показав, яка дилема мучить його ранками, і викликав істерику в українців.

Як повідомляв "Знай.ua" Дядя Жора покуражився з дружиною в полі та викликав хвилю обурення в українців

Також "Знай.ua" інформував, Дядя Жора захопив зворушливими сімейними кадрами в особливу дату