Голлівудський красень Бред Пітт залишив фанатів непритомнимы на прем'єрі свого останнього фільму «Швидкісний поїзд». Він вийшов у коричневій льняній спідниці, яка оголила його татуювання на ногах.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «gq» у Instagram.

58-річний міцний актор носив різні наряди у своїх культових блокбастерах, від американської військової форми до обладунків грецьких гладіаторів.

Тим не менш, в останньому образі Бреда на червоній килимовій доріжці він змінив традиційний смокінг на коричневу спідницю лляну, яка продемонструвала його татуйовані ноги і допомогла йому пережити спеку.

Батько шістьох дітей виглядав щасливим, як завжди, коли він позував для фотографій у мішкуватій спідниці на заході гламурного кіно у Берліні у вівторок (19 липня).

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Зірка вирішив одягнути відповідний коричневий жакет і рожеву сорочку із застебнутими гудзиками, які демонстрували кілька стильних намист.

Бред доповнив свій образ темними черевиками та парою сонцезахисних окулярів, щоб захистити очі від потоку камер, що спалахують.

Не дивно, що шанувальники були в захваті від нового образу Бреда та поспішили зробити йому комплімент у соціальних мережах.

Один фанат написав у Твіттері: «БРЕД ПІТТ У Спідниці на прем'єрі поїзда в Німеччині і він абсолютно вбив».

Другий сказав: «Я одержимий лляною спідницею Бреда Пітта».

На запитання, чому він вирішив одягнути цю сукню на прем'єру, Бред відповів: «Вітерець, вітерець!»

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон раптово заговорила про стосунки з Бредом Піттом.