Молода співачка, зірка серіалу "Школа" та фіналістка проєкту "Голос" Маша Кондратенко постійно на зв'язку із шанувальниками у соціальних мережах. У них вона ділиться подробицями свого особистого та творчого життя. Її сторінка в instagram налічує 188 тисяч підписників

Маша Кондратенко. Фото: скрин відео
Маша Кондратенко. Фото: скрин відео

Нещодавно вона представила нову пісню, яку вона сама написала та виконала. Вона називається "Ванька-Встанька". Нова робота вже встигла набрати 450 тисяч переглядів у мережі youtube.

"ВАНЬКА-ВСТАНЬКА" - комічна пісня з присмаком сатири та сарказму, яка була написана мною для підняття бойового духу наших солдатів і українців", - прокоментувала свою роботу співачка.

Крім пісні, у кліпі співачка представила запальні танці. У зйомках також взяв участь відомий блогер TikTok Олег Машуковський.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Кожен з нас бореться на своєму фронті, мій фронт - музичний, і на ньому я буду стояти за рідну країну до кінця: підніматиму дух, проживатиму біль, тішитимусь успіхам та плакатиму в унісон з усім народом, але все це - з безкінечною вірою у нашу перемогу", - написала під відео Кондратенко.

Раніше ми писали, що учасниця "Голосу країни" Маша Кондратенко вразила до глибини душі.

Нагадаємо, що зірка "Школи" переспівала на Голос країни 10 відомий хіт Біллі Айліш, пощастило Потапу та Каменських.

До слова, Каменських і Кароль ридали, іноземець підірвав зал на "Голосі країни" – відео.