Скрипалька і співачка Ассія Ахат прогулялася улюбленим місто Києвом та зробила фото на тлі згорілої техніки окупантів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям і творчістю стежать 39 тисяч підписників

Ассія Ахат, instagram.com/ahhattassia
Ассія Ахат, instagram.com/ahhattassia

Як відомо, зірка не мовчить в соціальних мережах про трагічні події, які зараз відбуваються в Україні. А у серпні вона збирається у благодійний концертний тур до США разом з Іриною Білик та Олегом Скрипкою.

А поки вона вирішила прогулятися центром Києва та зайшла на Михайлівську площу, де знаходиться спалена техніка окупантів.На її тлі вона зробила фото, які опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вона також зізналася, що немає нічого кращого, ніж бути у себе вдома. Спвачка відчула зараз, як ніколи, що любить своє місто, дім, знайомих та незнайомих їй людей.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Світлини вона підписала так:

"Що може бути краще, ніж бути у себе вдома. Зараз, як ніколи раніше, відчуваєш, як любиш своє місто, свій дім, друзів,знайомих і просто незнайомих людей на вулиці"