Співачка Ріта Ора зайшла у свій обліковий запис у соціальній мережі, щоб показати своїм підписникам свій сталевий прес у крихітному укороченому топі.

Дану публікацію Ріта Ора розмістила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Суддя «Співачка в масці» виглядала сенсаційно, коли вона розпалила спеку, виставляючи напоказ свій прес, беручи участь у виснажливому тренуванні.

Ріта, яка, як повідомляється, збирається вийти заміж за режисера Тайка Вайтиті на інтимній церемонії пізніше цього літа, вирішила показати свої вражаючі форми.

Скрін сторис Ріти Ори
Скрін сторис Ріти Ори

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У кліпі Ріта виглядала чудово, коли використовувала підвісний тренажер під час інтенсивного тренування.

Пишні кучері Ріти карамельного кольору були зібрані високо на голові у хвіст, коли вона не зняла макіяж для тренувань.

На іншому знімку зірка з підтягнутим животом позувала на дивані, демонструючи свою прекрасну статуру після тренування у спортзалі.

Скрін сторис Ріти Ори
Скрін сторис Ріти Ори

Потім співачка Let Me Love You звернулася до своїх історій у Instagram, щоб розповісти про безкоштовний концерт, який вона дасть у Тирані, Албанія, у найближчі місяці.

Це сталося після того, як партнер Ріти Тайка нібито переїхав до її лондонського будинку.

За останні тижні пару неодноразово бачили на півночі Лондона, коли вони бігали у справах та облаштовували будинок.

Кажуть, що співак та оскароносний кінорежисер планує «скромну» церемонію, яка відбудеться найближчим часом, а більша вечірка запланована на кінець літа.

Нагадаємо, що Брітні Спірс змушена звернутися до своїх фанів.