Колишня зірка Джорді Шор та чемпіонка I'm A Celeb Вікі Паттісон відверто розповіла у нещодавньому документальному фільмі Channel 4, чому в неї досі немає дітей.

Цю новину розмістили на порталі "DailyStar"

Вона відверто заявила, що побоювалася, що алкоголізм був «генетичним», що змусило її повірити в те, що її майбутні діти будуть «безсилими», «некерованими» та «зламаними».

В інтерв'ю Бет Рігбі зі Sky Вікі сказала: "Моя головна мотивація для створення цього документального фільму полягала в тому, що я твердо вірила, що в алкоголізмі є величезним елементом, який є повністю генетичним".

Вікі працює над відвертим документальним фільмом, в якому вона докладно розповідає про алкоголізм свого батька та свої власні стосунки зі зловживанням алкоголем.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Вікі Паттісон: скрін з відео
Вікі Паттісон: скрін з відео

Вона додала: «Оскільки це було в моєму батькові, я просто збиралася мати це в мені, і я щиро вірила, що це буде і в моїх дітей, і я не хотіла, щоб вони почувалися інакше, ніж усі інші, почувалися не в своїй тарілці. Начебто їхнє життя буде лише одним — воно буде важким і сумним, і вони будуть завдавати болю тим, кого любили. Тож це величезна причина, чому в мене ще немає дітей».

Зірка зізналася: «Я роблю все украй. Якщо я збираюся піти до спортзалу, я ходитиму п'ять разів на тиждень. Якщо я збираюся на вечірку, я хочу стояти останньою. Тому я переконала себе, що це був забутий висновок, що закінчу, як мій батько».

Нагадаємо, що Вікі Паттісон зіткнулася з критикою.