Суддя Got Talent Аманда Холден прилетіла до Сицилії, щоб відпочити з приятелем Аланом Карром. Вона поділилася фотографією, де вона максимально насолоджується сонцем у крихітному зеленому бікіні.

Дані кадри Аманда Холден продемонструвала у своїх облікових записах в Instgram.

51-річна суддя Великобританії Got Talent продемонструвала свою вбивчу фігуру в пості в Instagram, коли вона лежала на човні.

Впевнившись, що на ній не залишилося слідів засмаги, Аманда розв'язала бретельки свого топа від бікіні, щоб забезпечити рівномірний колір по всьому тілу.

На спекотному знімку тіло актриси виглядало повністю підтягнутим, коли вона лежала на спині, тримаючись однією рукою за борт човна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона зав'язала волосся ззаду великою зеленою пов'язкою і одягла сонцезахисні окуляри.

Аманда підписала зображення: "Veni vidi amavi".

Вона відзначила дизайнера купальних костюмів Меліссу Одабаш MBE на своїй фотографії, маючи на увазі, що неоново-зелені двійки були одним із її дизайнів.

Аманда сказала, що їде на Сицилію, щоби провести деякий час зі своїм другом Аланом Карром, який вже був на острові.

У соціальних мережах вона написала: "Ну! Яке задоволення [фірма приватного літака] прийшла на допомогу. Нарешті, я на шляху до [Алану] на Сицилії".

Нагадаємо, що Аманда Холден задерла міні-спідницю, щоб показати підтягнуту попку.