Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук показала фанатам серію розкішних знімків із Туреччини, де вона зараз тимчасово проживає через війну на Батьківщині. У кадрі дівчина позує в спокусливій сукні, яка повторює всі силуети її апетитної фігури, а сміливий розріз на ніжці і декілька маленьких на талії можуть не на жарт схвилювати фантазію чоловіків.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Крук наголосила, що образ створений українським брендом. Таким чином вона хоче підтримати вітчизняних виробників, яким зараз доводиться досить нелегко.

"Сьогодні одягати, вживати, купувати, дарувати, кохати Українське - це не просто мейнстрім, це щось дуже дуже особливе для серця і душі", - написала Валерія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ще спортсменка вірить, що над її рідною країною ще буде мирне небо і українці ще матимуть змогу жити, любити та насолоджуватися всім без страху за себе та близьких.

Шанувальники завалили дівчину компліментами про те, наскільки вона красива та сексуальна.

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук зіткнулася із серйозними проблемами через стрес під час війни: "Почала відчувати внутрішні органи"

Як повідомляв Знай.ua, Валерія Крук різко відповіла "принциповим" українцям, які дорікають їй за російську мову: "Від*біться від мене"

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук поскаржилася на труднощі життя у Стамбулі: заважають натовпи туристів, доводиться боротися за місце для фото.