Кортні Кардаш'ян виглядала як вилита молодша сестра Кендалл Дженнер після раптової трансформації.

Відповідну публікацію Кортні Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Шанувальники були приголомшені після того, як Кортні представила новий образ у своїх історіях у Instagram у четвер (21 липня), оскільки їхня улюблениця виглядала абсолютно невпізнанною.

У мами трьох дітей була дуже короткий і рваний чубчик, а її волосся кольору воронова крила, змішане і подовжене з чимось схожим на нарощене, було зібрано в хвіст.

Сторіс Кортні Кардашьян: скрін
Сторіс Кортні Кардашьян: скрін

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Вона також мала дуже ефектний макіяж, який був далеко від її звичайних оголених губ. Зазвичай Кортні Кардаш'ян любить показувати себе без макіяжу.

Виглядаючи як справжня лялька, Кортні носила яскраво-червону губну помаду, довгі тонкі вії, димчасті тіні для повік та оголене вбрання з ефектним намистом.

Засновниця Poosh була схожа на свою сестру-супермодель Кендал Дженнер набагато більше, ніж на свій звичайний фірмовий вигляд.

Сторіс Кортні Кардашьян: скрін
Сторіс Кортні Кардашьян: скрін

Знаменита Кендалл працювала моделлю для таких брендів, як Dolce і Gabbana, і трансформація Кортні також нагадує кампанію D&G. Це був бренд, який одягнув сім'ю Кардаш'ян на італійське весілля Кортні на початку цього року.

Нагадаємо, що Кортні Кардаш'ян показала свої голі соски у прозорому ліфчику.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кортні Кардаш'ян розповіла про операцію свого чоловіка.