Зірка реаліті-шоу Кортні Кардашян подякувала медичному персоналу та шанувальникам за підтримку після того, як її чоловік вимагав інтенсивного лікування.

Кортні Кардашян опублікувала цей пост на своїй сторінці в Instagram у розділі Сторіс.

У понеділок (27 червня) пара разом перенесла планову ендоскопію, але Тревіса доставили в лікарню після вечері в ту ніч, у нього з'явився "нестерпний біль".

Потім він дізнався, що видалення невеликого поліпа (росту тканин) під час його ендоскопії призвело до пошкодження критичної дренуючої трубки підшлункової залози.

На щастя, барабанщик Blink 182 добре відреагував на інтенсивне лікування, і Кортні висловила подяку медичному персоналу, а також шанувальникам пари.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Сторіс Кортні Кардашьян: скрін
Сторіс Кортні Кардашьян: скрін

У сюжеті в Instagram 43-річна зірка сказала: "О, який це був страшний і емоційний тиждень. Наше здоров'я - це все, і іноді ми сприймаємо це як належне, як швидко воно може змінитися. Ми з Тревісом разом пішли на планову ендоскопію, і в кінцевому підсумку він отримав серйозний, небезпечний для життя панкреатит. Я дуже вдячна Богові за зцілення мого чоловіка, за всі ваші молитви за нього і за нас, за всепоглинаючу вилив любові. Я дуже вдячна нашим фахівцям, лікарям і медсестрам Cedars Sinai за те, що вони так чудово піклувалися про нас з чоловіком під час нашого перебування".

Сторіс Кортні Кардашьян: скріншот
Сторіс Кортні Кардашьян: скріншот

Тревіс також подякував Богу за одужання, а його дружина процитувала попередній пост в Instagram, який рок-зірка опублікувала: "Я пішов на ендоскопію. У понеділок я почуваюся чудово. Але після обіду у мене з'явився нестерпний біль, і відтоді мене госпіталізували. Під час ендоскопії мені видалили дуже маленький поліп прямо в дуже чутливій області".

Пост Кортні тим часом закінчився такими словами: "Мова і голос несуть енергію, але ваше серце сильніше. Те, що відчувають ваше серце і душа, виходить за рамки невеликого поєднання букв".

Нагадаємо, Хлоя Кардашян зізналася в пластичній хірургії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", тонка Кім Кардашьян показала свій новий образ.