Згідно зі звітом, леді Сьюзан Хассі, яка була фрейліною королеви Єлизавети II з 1960-х років, нібито зробила коментарі під час обіду з керівниками театру за кілька місяців до весілля пари у травні 2018 року.

Коментарі давньої помічниці були розкриті у статті журналіста-розслідувача Тома Бауера "Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами", опублікованій раніше в липні 2022 року.

Про це повідомляє видання Page Six.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

"Обговорюючи можливість зв'язку Меган з Національним театром після весілля, Хассі стала несподівано серйозно ставитися до майбутнього пари, - пише Бауер. - Це все закінчиться сльозами, - нібито сказала вона. "Запам'ятай мої слова."

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

За словами Бауера, 83-річна леді Сьюзен була частиною команди придворних палацових, яких попросили допомогти Маркл пристосуватися до життя в королівській родині.

Меган Маркл, кадр з відео
Меган Маркл, кадр з відео

Нагадаємо, це не перші проблеми, в які влипла Меган Маркл. Адже зовсім недавно з'явилася інформація про її "благодійну поїздку" до Руанди, куди дружина принца Гаррі потягла валізи речей та влаштувала фотосесію на тлі бідного села.

Меган Маркл у Руанді, кадр із відео
Меган Маркл у Руанді, кадр із відео

Нагадаємо, що Меган Маркл закотила черговий скандал: використала принца Гаррі для самореклами.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі "злив" свою особливу жінку і це не Меган Маркл, тепер потрібні гроші від Netflix: "У нас стосунки".

Також стало відомо, що Кейт Міддлтон забула про платиновий ювілей Єлизавети II та прийшла у джинсах.