Васіліса Фролова як і багато українців залишили свої домівки втікаючи від війни в Україні. Жінка з дитиною опинилася в Еміратах, та вирішила розповісти як там можна висловити свою позицію.

У своєму блозі в Instagram дівчина вирішила поділитися думками щодо того, як можна висловти свою громадянську позицію в країні, де зберігають нейтралітет. Де дозволяють росіянам купувати нерухомість і водночас допомагають українцям.

Васіліса Фролова. Фото: скриншот Instagram
Васіліса Фролова. Фото: скриншот Instagram

Прапор на дитячому візочку-максимально дозволений прояв громадянської позиції в ОАЄ. Васіліса Фролова

Пост Васіліси Фролова. Фото: скриншот Instagram
Пост Васіліси Фролова. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Телеведуча розповіла, що правила цієї країни не дозволяють виходити на мітинги, влаштовувати мирні акції, не можна стояти навіть перед посольством або консульством своєї країни або голосно співати гімн на вулиці. Вивішувати прапор на балконі - штраф, бігаєш у прапорі вулицями - у в’язницю.

Не хочу жалітися, але українцям тут допомагають тільки українці. Знайти якісь спеціальні умови і пропозиції саме для українців вкрай важко. розповіла телеведуча.

У коментарях розповіла, що така ситуація є в багатьох країнах.

Пост Васіліси Фролова. Фото: скриншот Instagram
Пост Васіліси Фролова. Фото: скриншот Instagram

"На жаль, так у всіх країнах GCC. Максимум, що ми можемо у Катарі збиратись у посольстві та підтримувати тих, хто приїхав до родичів. Працювати, розказувати правду, жити та відправляти гроші на ЗСУ", "Так, українці виявились найпоряднішою нацією", "Дуже сміливо, якщо в ОАЕ такі правила", - написали в колонці коментарів.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ведуча Васіліса Фролова поділилася своїм чотиримісячним болем.

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Трінчер зізналася, про що мовчала все життя.

Також "Знай.ua" інформував, що Олександр Зінченко підказав, коли від Влади Седан чекати біди