У цей непростий для України час громадяни нашої країни дуже об'єдналися, щоб досягти перемоги над росіянами, які прийшли до нас із війною.

Велику роль у цьому відіграють не лише наші військові та бійці ТрО, а й волонтерський рух.

Акторка Ксенія Мішина в інтерв'ю Григорію Решетнику розповіла, як сама допомагає армії, а також вивела на чисту воду зірок, які піаряться на війні.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Ведучий зазначив, що спочатку Мішина приєдналася до волонтерського фонду разом із Ласточкіним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Спочатку я підтримала, але потім я зрозуміла, що з цими хлопцями я не працюватиму. У нас різні погляди на волонтерство... Не хочу розповідати про них нічого... Для когось волонтерство - це бізнес. Може бути. Я не буду нічого говорити, я не знаю. Але ми просто розійшлися, тому що я сказала, що більше не буду" , - відповіла акторка.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

У неї зараз немає жодного фонду, і Мішина просто підтримує армію своїми власними коштами, які перераховує до існуючих фондів допомоги.

"У мене є карта, робота та люди, яким я допомагаю" , - ділиться Мішина.

Також вона створює з акторами різноманітні аукціони. Нещодавно вони збирали на 5 карет швидкої допомоги для ЗСУ.

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина у шикарній сукні зізналася у внутрішніх конфліктах, Огневич не втрималася.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина познайомила сина з біологічним батьком після розлучення з Еллертом: "У нього є сім'я та діти".

Також стало відомо, що Григорій Решетник запропонував Ксенії Мішиній стати "Холостячкою" знову: "Я б повторила це".