Журналістка та ведуча Раміна Есхакзай, колишня дівчина співака Віталія Козловського, продовжує відверто спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Цього разу на своїй сторінці в Instаgram дівчина вирішила підійняти питання зрадників. Вона поміркувала над тии, хто такі зрадники, та кого кожен з нас вважає таким серед зірок шоубізнесу.

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

Особисто для мене ті зірки, які були не топовими, під час війни показали себе, як найофігенніші люди. А ті, кого показували на найкращих телеканалах, хто збирав аншлаги, хто був улюбленцями народу, ті в кращому випадку в перші дні поїхали до Європи. Раміна Есхакзай

Раміна пояснила, що такі питання не можуть бути не на часі. Що якраз саме зараз необхідно дискутувати та встановлювати правила.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

На часі дискутувати. На часі встановлювати правила. На часі формувати культуру. На часі. Оскільки потім буде не на часі. Приїдуть сюди ті, хто мовчав і знову почнеться. пояснила свою позицію дівчина.

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

Також дівчина розповіла, кого зараз більше поважає — тих, хто покаявся і робить зараз все, для перемоги. Ніж тих, хто на "лаврах слави" мовчить, щоб потім повернутися на готовеньке.

Нагадаємо, ми писали, що колишня Козловського Раміна заїкнулася про агентів з рф і українці відразу зрозуміли натяк.

Як повідомляв "Знай.ua" колишня Козловського Раміна Есхакзай показала свого улюбленця

Також "Знай.ua" інформував, що Раміна Есхакзай напала на Стужук і "відмовилася" від Галкіна, промовчавши про інтим.