Поп-сенсація Брітні Спірс планує здійснити грандіозне повернення до музики - вона збирається випустити пісню з Елтоном Джоном.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

40-річна співачка Toxic востаннє випускала новий сингл у 2020 році, коли її судовий позов за відміну опікунства все ще продовжувався.

Проте джерела повідомили, що Брітні та 74-річний Елтон, як повідомляється, об'єдналися для запису нової версії його хіта 1971 року Tiny Dancer.

Брітні Спірс: зображення з відео
Брітні Спірс: зображення з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Вірному легіону шанувальників Брітні навіть не доведеться довго чекати, щоб почути нове виконання треку Елтона, який посів перше місце у чартах.

Джерела повідомили Page Six, що нова версія Tiny Dancer, як очікується, буде випущена Universal Music у серпні.

Кажуть, що Брітні зустрілася з Елтоном у студії у Беверлі-Хіллз, щоб записати хіт.

Інсайдер повідомив: «Це була ідея Елтона, а Брітні — його велика шанувальниця. Вони записали ремікс на Tiny Dancer повним дуетом — і це неймовірно».

Елтон Джон, скріншот: YouTube
Елтон Джон, скріншот: YouTube

Вони продовжили, що пара вже зіграла її для людей на звукозаписній компанії і що «всі божеволіють», оскільки вони вважають, що це буде «пісня літа».

Джерело додало: «Брітні офіційно повернулася. Вона повернулася до роботи і дуже схвильована. Минулого тижня Брітні була у студії в Беверлі-Хіллз з Елтоном для надсекретного запису під наглядом супер-продюсера Ендрю Уотта».

Нагадаємо, що дивні танці та рухи Брітні Спірс викликали побоювання.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс оголилася для дуже відвертого шоу.