Брітні Спірс викликала нове занепокоєння серед своїх підписників у соціальних мережах. Вона опублікувала тривожне відео через кілька годин після того, як виставила голі груди напоказ.

Цю публікацію Брітні Спірс оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

40-річна співачка зчинила тривогу на початку цього тижня, коли менш ніж за годину поділилася 11 оголеними знімками в Instagram.

У четвер Брітні пішла за своєю оголеною фотографією, на якій відео, де вона танцює в студії.

Півторахвилинний кліп показує, як зірка виконує серію танцювальних рухів і крутиться, одягаючи різні комбінації укороченого топу та міні-шортів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вона підписала пост: «Розмірковуючи про відеозвалища з Мауї».

Багато підписників Брітні в Instagram швидко поділилися своїм занепокоєнням з приводу танцювального відео.

Співачка Hit Me Baby One More Time має 41,8 мільйона підписників у соціальних мережах, причому деякі коментують, що відео «налякало» їх.

Один фанат написав: «Я люблю тебе, люба, але це на мить мене налякало».

Інший прокоментував: "Ти в порядку, Брітні?"

Тим часом, третій стурбований підписник відповів: «Я просто не розумію, що відбувається. Як і кожен пост, кожен танець однаковий».

Нагадаємо, що Брітні Спірс терміново звернулася до шанувальників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гола Брітні Спірс показала себе у всій красі.