Актриса Єва Лонгорія завантажила в соцмережі кілька дуже відвертих знімків. Вона показала своє розкішне тіло в одних крихітних стрінгах.

Відповідну публікацію Єва Лонгорія розмістила на своїй сторінці у Instagram.

47-річна актриса, схоже, була у відпустці, бо засмагала на дерев'яному шезлонгу з балдахіном. Найцікавіше те, що Єва зовсім не соромиться засмагати топлес на людному пляжі.

Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем
Єва Лонгорія і Вікторія Бекхем

На першому знімку Єва була зображена лежачою на животі у відвертих трусиках-стрінгах. Кут зйомки підкреслював її стрункі ноги та попу, а намазана олією шкіра сяяла під сонцем.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Вона зібрала своє темне волосся в недбалий низький пучок і піднесла телефон до обличчя.

Друге зображення було селфі, на якому вона одягла капелюх та сонцезахисні окуляри-авіатори.

Скрин сторіс Єви Лонгорії
Скрин сторіс Єви Лонгорії

Нахиливши голову набік, вона позувала перед камерою з соломинкою в роті, відпиваючи з баночки холодний апельсиновий напій.

Вона повернула камеру так, щоб її попа була на очах, а трусики підкреслювали її котячі вигини.

Єва також опублікувала кілька фотографій свого перебування в Марбельї у своїй стрічці в Instagram, у тому числі про свою участь у Global Gift Foundation, організації, створеній для дітей, жінок та сімей, що потребують.

Скрин сторіс Єви Лонгорії
Скрин сторіс Єви Лонгорії

Акторка опублікувала ще кілька фотографій у своїх історіях у Instagram, на яких вона була присутня на гала-концерті Global Gift Foundation.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія у скляній сукні прикувала до себе всю увагу.