Модель і зірка OnlyFans Демі Роуз роздяглася догола, не залишаючи шансів для уяви. Вона покрила свої знамениті вигини діамантами.

Дану публікацію Демі Роуз оприлюднила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Інстаграм моделі завалений знімками в пікантному вбранні, і цього разу вона звернулася до своїх історій в Instagram і поділилася відео в ледь помітній сліпучій сукні.

27-річна Демі подбала про те, щоб очі дивилися в камеру, перш ніж повністю виставити напоказ свої приголомшливі вигини.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Нахиливши камеру, щоб фанати могли добре розглянути, зірка OnlyFans мало не вивалилася з покритого діамантами одягу, який ледве міг вмістити її активи.

Впливова людина була повністю оголена під коштовностями, які майже приховували її скромність.

Вона підкреслила свої приголомшливі риси за допомогою гламурної палітри макіяжу, включаючи фірмову підводку для очей, і дозволила своїм темним кучерям розсипатися по спині.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Через кілька годин зірка знову звернулася до своїх історій в Instagram, щоб дати шанувальникам інший погляд на прозорий ансамбль.

Стоячи спиною до камери, уродженка Бірмінгема ризикувала збоєм, демонструючи свої вбивчі вигини та персикову попу в ризикованій сукні.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Здається, Демі, яка раніше зустрічалася з колишнім хлопцем Кайлі Дженнер Тайгою, знайшла свій новий улюблений стиль, оскільки лише кілька днів тому вона вийшла в Instagram, одягнена лише у шийний ремінь, прикрашений коштовним камінням.

Нагадаємо, що Демі Роуз почала роздягатися прямо в автомобілі.