Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що чекає на українців в останній місяць літа і як може переломитися хід війни с росією. Передбаченням він поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Макс Гордєєв заявив, що серпень буде загалом позитивним, втім буде багато небезпек, які не можна ігнорувати. Він зазначив, що російські окупанти продовжать ракетний терор і можуть атакувати центри міст, тому краще зменшити прогулянки та завжди прислухатися до повітряних тривог.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Потрібно бути дуже уважним і обережним, тому що вони намагатимуться цілитись у всі міста потроху, у саме серце міста. Це реально небезпечно. Я хочу всіх попередити, щоб усі були дуже обережні. Це не жарти. Серпень буде дуже спекотним", - сказав екстрасенс.

Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Натомість Макс Гордєєв анонсує, що з серпня російські окупанти "почнуть отримувати на повну". Буде дуже активна фаза, яка поставить навколішки країну-агресора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".

Також наш портал інформував, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку – ні: "Я за що мушу терпіти?"

Крім того, наш портал інформував, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатіка та Влада Яму після перемоги: "Виїхали за кордон під час війни".