Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський спозаранку вирішив навідатися до тренажерного залу, щоб влаштувати собі гарне кардіотренування. Блогер зайняв бігову доріжку і показав себе вже через годину занять, і виглядав він дуже мокрим і червоним.

"Ранок почав з позбавлення жиру", - написав Машуковский.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський
Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Одразу видно, що позаймався Олег добре. Сам він заявив, що після такого активного бігу він завжди дуже пітніє, а також практично відразу відчуває, що скинув зайві кілограми. Хоч Машуковський явно не страждає від надмірної ваги і у нього непогана фізична форма, але зізнається, що десь там є жирок.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

А після блогер показав гарячий знімок вже після тренування, сфоткавшись у дзеркалі, і заявив, що незабаром стане як sugar daddy, що означає на сленгу - багатий покровитель, татко.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський
Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."