Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу та зайнялася сольною кар'єрою, а зараз ще активно розвиває свій аккаунт у Instagram, де за нею стежить близько 24 тисяч осіб.

Ярослава Притула останнім часом все рідше розміщує свіжі публікації та розповідає про особисте життя шанувальникам, але цього разу сталося "диво". Дівчина показала себе, та ще й у яскраво-червоному купальнику, оголивши стрункі та довгі ноги.

Скріншот через Instagram, Славія
Скріншот через Instagram, Славія

Знімок було зроблено у готельно-ресторанному комплексі біля басейну, на Львівщині, де вона вже деякий час проживає. Варто зазначити, що саме в цьому українському місті і народилася артистка.

На фото співачка променисто посміхається, приховавши свої прекрасні очі за окулярами, а зверху на купальник вона накинула симпатичну сорочку зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Трохи літньої естетики та легкості 🌈 Хочу тебе надихнути", - написала знаменитість.

Шанувальники оцінили гарну фігурку та неймовірну красу артистки, адресувавши їй безліч приємних компліментів.

Коментарі - instagram.com/slavia_official/
Коментарі - instagram.com/slavia_official/

Коментарі - instagram.com/slavia_official/
Коментарі - instagram.com/slavia_official/

Раніше ми писали про те, що колишня Дзидзьо Slavia згадала дитинство і показала улюблені літні забави: "Не пропусти сезон"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Дзидзьо Slavia відправилася в особливе місце і відчула себе принцесою: "Де мій принц?"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Дзидзьо Slavia залізла на величезну скелю і поділилася потаємними думками: "Іноді стою на краю і хочеться йти"