Володимир Дантес став гостем у "Зоопатрулі", де не лише потискав песиків, а й розповів, як для нього пройшло 24 лютого 2022 року.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої згадав, що він приїхав до квартири після роботи 23 лютого і панічно засинав, йому здавалося, що все довкола вибухає, хоча нічого такого не було.

"Я прокинувся від того, що в чаті нашого села написали, що почалася війна. Це взагалі не те, від чого ти хочеш прокинутися. Моя тривожна валізка складалася з футболки, 6 пар шкарпеток і светра... І гроші. Це все, що я взяв... Я поїхав додому... (Володимир родом із Харкова, прим.ред.) У мене ж яскрава жовта машина, її дуже помітно... Я виїжджаю з дому, чую вибухи... Це було 5 ранку. .. Я їду, чую вибухи, думаю, що мене дуже помітно і вважаю, що ракета потрапить саме в мене" , - згадує Дантес.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Спочатку Дантес вважав, що росіяни почують крики українців, всі зрозуміють і щось змінить, але з кожним днем ​​він переконувався в тому, як неправий.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"У 2022 році є хворі люди... На голову. Наприклад, коміки, Басков, Лазарєв... Оце гнилі люди. Ти приїжджав до нас у країну, захоплювався свободою. Вони приїжджали з думками про те, що не можна розмовляти російською мовою, їм це вселяли, але вони приїжджали і розуміли, що розмовляти можна, як хочеш і що хочеш... Потім ці друзі їдуть додому, починається війна, а вони кажуть, що нічого не можуть зробити... Я сподіваюся, що я цього ніколи не зрозумію" , - ділиться співак.

Нагадаємо, що Дантес отримав травму голови , коли справляв потребу над унітазом - Надя Дорофєєва ні до чого.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес проговорився про причину розлучення з Дорофєєвою: натякнув на багатолюдний інтим.