Режисер, телеведучий, сценарист та кліпмейкер Алан Бадоєв поділився "портретом сміливості" Першої Леді України Олени Зеленської на обкладинці Vogue.

Дружина Президента сидить просто на холодних сходах у чорних штанах, білій сорочці та чорних балетках. Олена Зеленська зі стомленим поглядом, розпущеним хвилястим волоссям, а на тлі колони, між якими мішки з піском для захисту будівлі.

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

"Оскільки війна в Україні вступає в критичну нову фазу, Перша Леді країни Олена Зеленська стала ключовим гравцем - дипломатом на передовій та особою емоційної втрати своєї нації", - пише журнал "Vogue".

Олена та Володимир Зеленські нещодавно дали інтерв'ю популярному журналу. Перша Леді України розповіла про емоції під час війни. За її словами, це були найжахливіші місяці у її житті та житті кожного українця… Українці з нетерпінням чекають на перемогу. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що тримає нас далі, за її словами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories
Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories

Алан Бадоєв захоплюється Володимиром та Оленою Зеленськими.

"Кохання – це сила. Сім'я – це сила. Формула української перемоги. Дуже пишаюся і вірю у Вас, Володимир та Олена", – пише режисер.

Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories
Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Алан Бадоєв з "Орла і решки" розкрив справжню причину, чому виїхав з України: "Є таке кохання, що більше схоже на магію"

Як повідомляв "Знай.uа", Алан Бадоєв зізнався, що молиться і говорить з померлою мамою перед тим, як забути у снах: "Мій головний ангел"

Знай.uа писав, Алан Бадоєв помріяв про справжнє кохання і мирне небо: "Дуже хочеться обійняти"