Український співак, вокаліст та автор музики гуртів "Время и Стекло" та MOЗGI Олексій Завгородній чи Позитив приїхав до деокупованих міст Київської області.

Вокаліст поділився фото з дітьми, які мешкають у напівзруйнованих містах. Також інші фотографії з дитячими малюнками, де зображені мрії про Україну.

Позитив, instagram.com/positiff
Позитив, instagram.com/positiff

"Кожен раз, коли я приїжджаю в деокуповані міста Київської області, я відчуваю злість, ненависть і образу. Я бачу сотні зруйнованих будівель, розбиті минуле та майбутнє, долі та мрії. Але коли зустрічаюся з дітьми, цю тьму ніби розганяє сонце. Я починаю розуміти, яке прекрасне світле майбутнє чекає на нашу країну", - пише Олексій.

Позитив захоплюється творчістю та вірою дітей у світле майбутнє українського народу. Олексій пише, що малюки доросліші швидше, адже їхні мрії та думки гідні поваги. Діти вражають і надихають співака на кохання та емпатію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Алексей Завгородній, фото: Instagram
Алексей Завгородній, фото: Instagram

За його словами, ми маємо робити максимум для того, щоб допомогти молодому поколінню разом творити нове майбутнє для України. Воно точно буде чудовим, як і усмішки цих дітей. І з цим важко не погодитись.

Нагадаємо, Позитив розчарував шанувальників, проте поділився гарною новиною: "У мене є для вас одна підказка"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива з "Время и Стекло" Ганна Андрійчук відверто заявила про свій стан: "Я закрилася від усіх"

Знай.ua писав, "Колишній" Дорофєєвої Позитив запалив з іншою красунею під Мішель Андраде: "Гарно виглядають"