Друг Володимира Зеленського та комік "Квартал 95" Євген Кошовий став гостем у "Зоопатруля" і поки обіймав котиків-собачок, то розповів щось цікаве.

Співзасновниця ЗооПатруля Соня Садовська насамперед почала розпитувати Кошового звичайно ж про тварин. Женя сказав, що в дитинстві у нього була любов до котів, а ось із дружиною зараз у них є 3 чихуахуа, імена яких починаються на "ч": Че Гевара, Чилі та Чікі.

Соня спитала, хто ж живе у президента.

"У президента живе швейцарська біла вівчарка Нора, є кіт і якщо я не помиляюся, то є напевно морська свинка, яку подарували Саші. Різноманітний зоопарк" , - посміхнувся Кошовий.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі розмова пішла про сумніші речі - актор "Квартал 95" розповів про те, яким для нього була ніч з 23 на 24 лютого.

"Ми 23 відзняли "Лігу сміху" і приїхали додому після години ночі, тому вдалося трохи поспати. Потім зателефонував Степан і запитав чи я не чую. Потім зателефонувала Віка Ткач Ксюхі і це червоне зарєво, неймовірної сили вибух... Так, це було ППО, але коли стикаєшся - стрьомно... Ми з першого дня в Києві, нікуди не тікали, не виїжджали... Ми зустріли так: вибігли на вулицю і спустилися в укриття... В укриття у сумі провели 38 днів... Собачок брали із собою, всі сусіди були з домашніми улюбленцями.

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" показав свої будні: підземні тунелі стали для нього новою реальністю.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" побив президента Зеленського - відповіді чекати не довелося.