Максим Галкін активно спілкується з підписниками на своїй сторінці в instagram. Він публікує кадри творчого та особистого життя, ділиться останніми новинами, показує дружину та дітей. За життям зіркової сім'ї стежать 9,5 мільйонів осіб

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

На своїй сторінці в соціальній мережі instagram Максим показав свій другий город, який знаходиться на так звані "дачі" зірок.

Як відомо, Максим Галкін та Алла Пугачова були змушені виїхати з Росії через те, що не підтримують війну в Україні. В селі Грязі, де вони жили, крім власного замку в них був город, господарство, їли вони все домашнє.

Виявляється, що і в Юрмалі у зіркового подружжя є не тільки будинок, а й власний город. Гуморист показав теплицю, в якій ростуть огірки та помідори. Максим показав один свій огірок. Також поруч почали стигнути помідори.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А на відкритому ґрунті зацвіли кабачки. Галкін з цього приводу радів, немов дитина та сказав, що хоче приготувати щось грузинське.

У коментарях підписники написали актору:

"MАКС молодец!!! 👏👏👏 как к человеку только симпатии!!!!"

"Скоро и козу заведёшь, не только огород"

До слова, Алла Пугачова забула за кордоном про грим та показала справжнє обличчя: "Вікові зміни - це нормально"

Нагадаємо, Максим Галкін згадав найяскравіші моменти з життя з Аллою Пугачовою: "Кайфова пара"

Раніше ми писали, що Максим Галкін взявся за виховання сина Гаррі та влаштував активний відпочинок на природі.