60-річна голлівудська суперзірка Том Круз сяяв і махав глядачам, прямуючи на звичайну вечерю у розкішний лондонський ресторан.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

60-річний актор «Місія нездійсненна» у британській столиці, був помічений, прямуючи на вечерю до ресторану The Twenty Two у Мейфер.

Зірка «Найкращий стрілець: Маверик» сяяв, коли він впевнено крокував вулицею, махаючи глядачам та фотографам біля престижної закусочної.

Том був помічений зі своєю фірмовою усмішкою, демонструючи свою підтягнуту статуру в стильній чорній футболці поло, що облягає, а також джинсах темного кольору.

Популярні новини зараз
Пенсію заморозять: стареньких застерегли від накопичення грошей За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати
Показати ще

Його бачили ідучим у гладких чорних черевиках, а його ліве зап'ястя прикрашали шикарний срібний годинник, коли він прямував до закладу Mayfair.

Том Круз (Зображення SplashNews)
Том Круз (Зображення SplashNews)

Його каштанове волосся природно, злегка недбало і з проділом, було зачесаним набік.

Не дивно, що Том усміхається, адже його останній фільм «Найкращий стрілець» став хітом у прокаті.

За даними Box Office Mojo, фільм про авіацію зібрав у світовому прокаті 1,28 мільярда доларів. Це рекорд для Тома.

Слід зазначити, що Джефф Безос та його дівчина Лорен Санчес також обідали у тому самому ресторані.

Нагадаємо, що у мережі показали двійника Тома Круза.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Леді Гага знатно налякала фанатів, коли вона публічно освідчилася у коханні Тому Крузу.

Також портал "Знай" писав, що в мережі показали, як Том Круг доглядає за Кейт Мідлтон.