Відома українська співачка Христина Соловій захопила неймовірно стильним образом на одному зі своїх виступів. Фото та відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Соловій намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками, у тому числі за допомогою соцмереж. Зірка регулярно радує новими публікаціями, в яких ділиться як важливою та корисною інформацією, так і новими фото з особистого життя чи концертів.

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Христина Соловій продемонструвала розкішний образ, у якому виступила у Тернополі у рамках туру "Українська лють". На співачці коротенька сукня з карколомною зоною декольте, що підкреслює ідеальні форми.

"Файне місто Тернопіль дало сонця і сил моєму серцю. Сьогодні Франік! Нехай ні жар, ні холод. Не зупинить вас! І нас", - підписала публікацію Христина Соловій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Шанувальники оцінили яскравий образ знаменитості та закидали її компліментами.

"Соловій, ви прекрасні", "Топова", "Дуже красиво виглядаєте", "Така вже краса!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Козловського Раміна заїкнулася про агентів з Росії і українці відразу зрозуміли натяк: "Це можуть бути навіть відомі люди".

Також наш портал інформував, Ганна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку – ні: "Я за що мушу терпіти?"

Крім того, наш портал інформував, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".