Популярна українська реперша Alyona Alyona зізналася, що навіть перебуваючи за кордоном, війна залишає свої сліди на її стані. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona знаходиться за кордоном, але не припиняє займатися волонтерством та підтримувати українців у цей складний період. Реперша регулярно виступає на благодійних концертах, а також відвідує волонтерські центри та не забуває про шанувальників, що залишилися в Україні, спілкуючись із ними через соцмережі.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Так, цього разу Alyona Alyona опублікувала кадри страшних руйнувань після ракетного удару окупантів на Донеччині. Зірка зізналася, що бачити таке їй завжди дуже боляче, навіть за тисячі кілометрів. Вона додала, що попри все перемога буде обов'язково за українцями і після цього життя неодмінно буде щасливим.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Удвічі сильніше серце болить тих, хто має переживати одне й те саме по іншому колу. Тримайся, Донеччина! Світло завжди перемагає пітьму. Ми переможемо і заживемо щасливо!"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно".

Також наш портал інформував, Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка – Максим та Одарочка".

Крім того, наш портал повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів чому Дорофєєва покинула Дантеса: "Не треба було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох".