Українська співачка, заслужена артистка України, яка у 2018 році повідомила, що йде зі сцени, 35-річна Анастасія Приходько поділилася своєю думкою про голод в Україні.

Зірка виставила пост, у якому розповідається про площу української землі. Володимир Зеленський, за її словами, продав 28% нашої землі іноземцям. Три американські транснаціональні консорціуми купили 17 млн ​​га українських сільськогосподарських угідь.

Настя Приходько, фото з Фейсбуку
Настя Приходько, фото з Фейсбуку

Але порівнявши, наприклад, з Італією, в якій лише 16,7 млн. га, виходить, що американські компанії купили в Україні більше сільськогосподарської землі, ніж є у всій Італії.

А площа всієї України складає 600 000 кв. км, а скуплено лише 170 000 кв.км. І звернемо увагу, які компанії володіють цією частиною української землі, а це Cargill, Dupont та Monsanto, остання – німецько-австралійська з американським капіталом.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Їх основними акціонерами є американські компанії Vanguard (керує 6 трлн доларів), BlackRock (10 трлн доларів) та Blackstone (881 млрд). Тож голод планеті вже виписано.

Анастасія Приходько ніяк не може зрозуміти, як все це призведе до голоду. Співачка просить фанатів не згадувати про чотирьох вершників апокаліпсису. Для Приходька це не голод, а дефіцит.

"Після війни завжди настає голод. Але несуть відповідальність за все, що відбувається в Україні, керівники держави. Їх і судитимуть", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатика та Влада Яму після перемоги: "Поїхали за кордон під час війни"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Приходько, слідом за Дашею Астаф'євою, принизила чоловіка та новонародженого сина Регіни Тодоренко: "Ні риба, ні м'ясо"

Знай.uа писав, Анастасія Приходько після скандалу з Потапом навчилася стріляти по головах: "Ранок почався..."