Українська журналістка та ведуча Раміна Есхакзай якось згадувала події 1995 року, коли російська федерація напала на Чечню.

Наразі екс-учасниця романтичного шоу "Холостяк" показала ніжну кішечку, яка шукає свою родину. У неї кумедна кличка - "НЛОшка", їй лише один рік і забрали її з чорного розведення.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

"Породи: Корніш-рекс. Дуже лагідна кішечка. Привчили ходити в лоток. Були проблеми з нирками, тому треба стежити за харчуванням. Купувати тільки преміальний корм", - пише Раміна Есхакзай.

При цьому журналістка навіть написала орієнтовну суму витрат на корм, яка йтиме на місяць. Це 3-4 тисячі гривень. Але є ще одна вимога - господарям потрібно буде встановити спеціальні сітки на вікнах. Які це – не повідомляється.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

"Яка незвичайна кішечка", "Нехай красуня-кішка знайде люблячу родину", "Це добре, що ви написали за ціну на корм, а то охочих було б. Та й взагалі треба мати гроші, щоб утримувати тварин, а особливо породистих. На собі відчула", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, задоволений Віталій Козловський поніжився на плечі Світлани Тарабарової: "Як добре"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна заїкнулася про агентів з Росії і українці відразу зрозуміли натяк: "Це можуть бути навіть відомі люди"

Знай.ua писав, Раміна Есхакзай напала на Стужук і "відмовилася" від Галкіна, замовчавши про інтим: "Сплячий агент Кремля"