Відомі ведучі та подруги Лідія Таран та Марічка Падалко показали ніжне фото першої зустрічі за час війни, без сліз та обіймів не обійшлось

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

В соціальній мережі instagram відомі ведучі опублікували спільне фото.

Як відомо, Лідія таран разом з дитиною виїхала до Франції. А її нова квартира, яка знаходиться в житловому комплексі біля заводу "Артем", що на Лук'янівці, постраждала від влучань двох ракет. На щастя, у той момент ведуча з донькою перебувала за кордоном.

Як згадувала Лідія, після влучання другої ракети в її квартирі спрацювала сигналізація, повибивало вікна й вона зрозуміла, що лихо сталося десь поруч.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зараз Лідія повернулася в Україну та нарешті зустрілася з подругою у своїй квартирі. Як зауважила Марічка, з того часу, як Лідія повернулася у свою нову київську квартиру, вони все не могли знайти час на спільну каву в її стінах. Й нарешті їх бажання здійснилося. Але шкода, що з таким краєвидом й склом під ногами. Проте, на думку зірки, ці складні часи роблять нас тільки ближчими та сильнішими.

Свою зустріч зірки описали так:

"І сльози, і сміх, і обійми - ми не бачилися п’ять місяців і невідомо, коли побачимося знов, але частинка України зараз в кожному з нас, де б ми не були. Ліда тепер може якусь частинку взяти з собою в Європу в буквальному сенсі цього слова - занадто багато їх лишилося навколо після двох влучань російських ракет в її житловий комплекс".

Нагадаємо, зірка "1+1" Лідія Таран познайомила українців з Анною Франк сьогодення: "Коли я дізналася..."

До слова, Марічка Падалко знайшла ідеальний рецепт, щоб і розслабитися, і смачно поїсти - панкейки зіпсувати неможливо.

Раніше ми писали, що Марічка Падалко показала подорослішавшого сина і похвалилася важливим досягненням: "Всі ці роки..."