Це одна з найпопулярніших пісень, яку популяризував відомий артист Тарас Петриненко. Мова йде про пісню "Україно, Україно".

Аркадій Войтюк, соліст Notre Dame de Paris Україна, учасник Х-фактор та співучасник гумористичної команди "VIP Тернопіль" переспівав одну з найпопулярніших пісень Тараса Петриненка. Відео зуривком пісня Аркадій розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram
Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram

Ну, ця пісня точно має бути у мене в профілі, бо слова її знає майже кожен українець! Аркадій Войтюк.

У відео співак виконав перши куплет та приспів чудової пісні:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дороги іншої не треба, Поки зорить Чумацький Шлях, Я йду від тебе і до тебе По золотих твоїх стежках. Україно, Україно, Після далечі доріг Вірне серце твого сина Я кладу тобі до ніг! - -проспівав музикант

Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram
Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram

У коментарях співаку подякували за чудове виконання пісні:

"Дуже сильно", "Мурашки", "Моя улюблена", "Файно", "Голос то є мед по душі", "Дуже люблю цю пісню", "Чудове виконання найкращої пісні про Україну. Дякую!!!", "Ця пісня, як другий гімн України. Шедевр Петрененка", "Зворушливо до сліз. Для мене ця пісня - це душа українського народу, ще один спосіб сказати люблю своїй країні. Україно, наша любов до тебе безмежна та беззаперечна", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що співачка Luna розповіла, де вона краще спить та пише пісні.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Гордєєв розкрив таємницю зникнення Винника - артисту навмисне "відрізали" зв'язок зі світом.

Також "Знай.ua" інформував, що Арсен Мірзоян віддав своє серце тому, по кому встиг "потоптатися".