39-річний український модельєр та дизайнер одягу Андре Тан привітав українців із нинішнім державним святом.

28 липня 988 року князь Володимир Великий хрестив Київську Русь. Андре Тан вважає це свято справді символічним, адже саме ця подія стала початком ери процвітання та розвитку.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Хрещення стало поштовхом, що наблизив Київську Русь до європейських традицій. Із 2022 року став державним святом, а саме Днем Державності України. Це свято ми святкуємо вперше, навіть незважаючи на те, що на нас летять ракети щодня, всі українці щоранку прокидаються під звуки сирен, а деякі міста перебувають під окупацією.

"...ми вистоємо!", - підкреслює з упевненістю дизайнер одягу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Бо ми сильні, ми стійкі, ми справжні патріоти своєї країни!" - пише Андре Тан.

На фото українські дітлахи на тлі зруйнованих будинків. На жаль, зараз це наша повсякденність.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Модельєр Андре Тан та його команда допомагають Збройним силам України. "Замість невагомих суконь, ідеально скроєних костюмів та елегантного взуття вони тепер відшивають одяг для наших захисників - від флісових мистецтв до сезонних берців", - пише Андре Тан.

Нагадаємо, Андре Тан захотів "відволіктися" від війни Шрі Ланкою і знайти собі пенсію : "Наскільки Україна давня..."

Як повідомляв "Знай.uа", Андре Тан зізнався, що боїться залишитися на самоті з нереалізованими мріями на старості років : "Страх - це не слабкість"

Знай.ua писав, Андре Тан підказав українкам, як освіжити образ "привітом з минулого" : "Жіночність - мотивація для чоловіків виграти війну"