35-річний соліст гурту "Антитіла", доброволець Сил територіальної оборони ЗСУ та волонтер Тарас Тополя приєднується до привітань із Днем Державності України.

"Не Київ.
Ранок – сто п'ятдесят п'ятий.
Настрій – історична місія.
Місяць – просто нагадую
кремль вкрав у нас Русь.
Але Русь – це ми!”,

- пише співак.

Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia

Тарас Тополь вкотре на своїй сторінці в Instagram ділиться віршами, в яких позначає певні події під час повномасштабної війни. Захисник України зазначає, що Київ незламний і він поверне те, що належить йому споконвіку.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Київська Русь – наша, і не йдеться про російський внесок. Лідер гурту "Антитіла" ще з перших днів повномасштабної війни замінив мікрофон на зброю і почав захищати український народ від російського агресора. Тарас Тополь вважає, що Україна є справжнім щитом, який закриває весь європейський світ.

Тарас Тополя, скриншот: Instagram Stories
Тарас Тополя, скриншот: Instagram Stories

Тарас Тополя, скриншот: Instagram Stories
Тарас Тополя, скриншот: Instagram Stories

Передплатники Тараса згодні зі співаком: "Київська Русь Є! Це – МИ!", "Русь була, є і буде тільки Київська! Ніякі мокші ніколи не будуть Руссю!" .

Нагадаємо, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Тополя з "Антител" попрощався із дружиною - співачкою Аlyosha: "Сиджу ридаю"

Знай.ua писав, Тарас Тополя і гурт "Антитела" повідомили про загибель талановитого музиканта: "Велика втрата для нашої команди"